Bijbaan/vakantiebaan

Bijbaan/vakantiebaan

Ben je op zoek naar leuke en afwisselend bijbaan naast je opleiding of school? Rentex Floron biedt deze mogelijkheid!

Met een bijbaan bij Rentex Floron krijgt je de mogelijkheid ervaring op te doen en verdien je meer dan bij een gangbare bijbaan in de horeca of supermarkt.

bottom

Bijbaan/vakantiebaan

Wij zoeken voor onze wasserij niet-flexibele jongeren. Flexibel hoef jij niet te zijn, want dat zijn wij wel! We hebben namelijk veel werk en daardoor is er altijd wat te doen. Ook in de schoolvakanties, ’s avonds of ’s morgens.

 

Een paar uurtjes, maar je kunt ook een flink aantal uren doorwerken. Dat scheelt reistijd, en verdient lekker. Bij ons pak je een euro per uur meer dan achter de kassa of de tap.

 

Je verwerkt bij ons schone was, met vaak hightech machines, samen met een stel toffe collega’s. Teams bestaan uit jongeren net als jij die ‘met pensioen’ zijn gestuurd door de supermarkt en uit mannen en vrouwen die bij ons al enkele jubilea hebben gevierd. Zij vertellen mooie verhalen, en horen graag ook jouw verhaal. In de pauzes dan, want tussendoor houden we gewoon van aanpakken.

 

Ons wasgoed gaat naar ziekenhuizen en zorginstellingen in heel Nederland. Daarvoor hebben we zelf een zeer geavanceerd volgsysteem gebouwd. Onze vrachtwagens vertrekken bijvoorbeeld op de minuut nauwkeurig.

 

Dus, terwijl je lekker verdient om je studieschuld niet verder te laten oplopen, of juist om die nieuwe
iPhone X aan te schaffen, doe je ervaring op in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar de kansen ‘opgestapeld’ voor je klaar liggen.

 

Wat houdt je tegen om eens langs te komen voor een gesprekje? Neem een kijkje op onze website/vacatures en mail je motivatie met CV naar p&o@rentexfloron.nl.

 

Wij vragen

 

  • 16 jaar of ouder

  • Van maandag tot en met vrijdag beschikbaar
  • Flexibel qua werkuren, zowel in middag als avond beschikbaar

 

Wij bieden

 

  • Reiskosten vergoeding van € 0,14 per km ( > 5 km )
  • Een gezellige werksfeer met leuke collega's

  • Top 40 muziek tijdens je werkzaamheden op de vloer

Ben jij op zoek naar een (bij)baan?

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.