Vacature senior accountmanager

Organisatie
Rentex Floron in Bolsward is een van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex Floron werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.

Ter versterking van het commerciële team zijn wij op zoek naar een zelfstandige, resultaatgerichte

senior accountmanager (40 uur)


Jouw functie
Als senior accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de relatie met jouw bestaande klanten en het realiseren van commerciële doelstellingen. Klant- en marktontwikkelingen volg je op de voet en met jouw hands-on-mentaliteit en sterke contactuele eigenschappen, weet je als geen ander dat het resultaat telt. Je bent expert op het gebied van textielmanagement en een belangrijke sparringpartner voor de klant om plannen te ontwikkelen gericht op de gezamenlijke toekomst en een verdere optimalisatie en uitbreiding van de dienstverlening. Je zorgt voor een goede afstemming van je werkzaamheden binnen het commerciële team en werkt nauw samen met collega’s van andere afdelingen.


Jouw profiel

In deze veelzijdige functie heb je een zelfstandige rol. Hiervoor zoeken we een commerciële professional die toe is aan een vervolgstap in zijn of haar loopbaan. Wij verwachten:

  • Hbo (CE) werk- en denkniveau door opleiding of werkervaring
  • minimaal vijf jaar aantoonbare, succesvolle buitendienstervaring in een B-to-B omgeving
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent een senior en een volwaardige gesprekspartner op verschillende niveaus
  • analytisch denkvermogen en je bent financieel sterk onderlegd
  • een ervaren Excel gebruiker
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Andere belangrijke kerncompetenties zijn: proactief, teamplayer, flexibel, oog voor detail, klantgericht.

 

Wij bieden

Rentex Floron biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, klantpartnerschap, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, laptop en mobiele telefoon maar ook een vaste eindejaaruitkering van 8,33%, een collectieve zorgverzekering, studiekostenregeling en 27 vakantiedagen.

 

Informatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Leo de Rijk, sales manager, telefoonnummer 0515-578989.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan vóór 21 juni 2019 een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature senior accountmanager’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl.