Vacature meewerkend voorman/-vrouw

Voor de productieafdeling in onze wasserij zijn wij op zoek naar een

 

Meewerkend voorman/-vrouw

 

met twee rechterhanden, een vlotte pen en prima babbel

 

Hoezo? Nou. De machines maken lange dagen en dan gaat er zo nu en dan wel eens iets kapot. Of, het komt bijna nooit voor, als wij duimen staan te draaien als de was op zich laat wachten en dat werkrooster moet wel worden aangepast als een van ons graag vrij wil hebben.

 

Kijk. Omdat je als meewerkend voorman/-vrouw samen met ons aan de machines staat, heb je storingen meteen in de smiezen en grijp je in om de zaak te regelen samen met onze technische dienst. Terwijl jij je daarmee bezighoudt, zorgen wij er met z’n allen voor dat alles op rolletjes blijft lopen. Natuurlijk krijg je uren voor overleg, instructies, gesprekken en voor dat werkrooster. Maar we regelen ook veel tussen de bedrijven door. Staand vergaderen, heet dat. Lekker LEAN!

 

Voor dit werk heb je wel mbo (4) nodig en moet je ook drie jaar bij een ander hebben gewerkt als meewerkend voorman/-vrouw. Dan zijn al die softwareprogramma’s hier en Office geen punt. Als je ook nog niet te ver van Bolsward woont en Nederlands schrijft (een paar missertjes doen wij niet moeilijk over) dan zien wij jou graag als onze nieuwe voorman/-vrouw. Hoeven wij ons om al die regelzaken niet meer druk te maken.

 

In ruil krijg je een fijn stel collega’s. Harde werkers, die op z’n tijd ook hard kunnen lachen om een grap of een streek. Dat is zonneklaar. Alleen missen we nu toch echt een voorman/-vrouw, die ervoor springt als dat nodig is, tegen wat stress kan en samen met ons is op ons wasserijbedrijf. Daarom hopen we dat jij snel schrijft. Neem een kijkje op onze website/vacatures en mail je motivatie met CV voor 1 april 2019 naar p&o@rentexfloron.nl.