Vacature meewerkend voorman en voorvrouw

Organisatie
Rentex Floron in Bolsward is een van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Wasserij De Blinde in Heerenveen is gespecialiseerd op het gebied van textiel in de horeca. Beide organisaties opereren zelfstandig van elkaar. Ons motto is: Taking Care Together. Dat slaat op onze klanten, maar ook op onze medewerkers. Betrokkenheid, samenwerking en saamhorigheid staan bij ons voorop.

Ter versterking van diverse productieafdelingen binnen Rentex Floron (Verhuurwasserij, Dienstkleding, Klant Eigen Wasserij en Bovenkleding) zijn wij per afdeling op zoek naar meewerkend voormannen en voorvrouwen (fulltime 40 uur per week, standplaats Bolsward).

 

De meewerkend voorman/-vrouw werkt binnen de productietijden (dag- en avonduren) mee, begeleidt en coördineert alle voorkomende productie werkzaamheden. Merkt (ver)storingen (proactief) op, registreert en lost deze op en/of bespreekt deze met de productieleider en/of technische dienst. Kijkt kritisch naar de werkprocessen en ondersteunt bij en levert een bijdrage aan verbeteringen/veranderingen op de afdeling. Stimuleert, instrueert en motiveert de productiemedewerkers en bewaakt de kwaliteits- en kwantiteitseisen van de onderneming of deze voldoen aan de wettelijke eisen.


Wij vragen

  • Een afgeronde MBO-opleiding(niveau 4) of MBO+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een productieomgeving, affiniteit met techniek is een must
  • Kennis van registrerende software programma’s en MS Office (Excel en Word)
  • Kennis van Lean principes of bereid een opleiding te volgen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Woonachtig in het Noorden van het land (max. reistijd woon-/werkverkeer 1 uur).

 

Ben jij een mensgericht leider die verantwoordelijkheid durft te nemen? Heb je een flexibele werkhouding, zijn doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, klantgerichtheid, kwaliteits- en kostenbewustzijn competenties die je op het lijf zijn geschreven? Sta je open voor training en opleiding en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij bieden

Een uitdagende functie in een dynamische en veranderende omgeving met een prima werkklimaat, interessante collega’s en een unieke cultuur! Daarnaast een salaris en andere emolumenten die marktconform zijn.

 

Informatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Rick Baar, productieleider, telefoonnummer 0515-578989.

 

Reageren

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature meewerkend voorman/-vrouw Rentex Floron’ voor 1 april 2019 per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl.