Vacature management trainee account management

Organisatie
Rentex Floron in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland en is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Wasserij De Blinde in Heerenveen is gespecialiseerd op het gebied van textiel in de horeca. Beide organisaties opereren zelfstandig van elkaar. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex Floron werken ca. 450 mensen, bij Wasserij De Blinde ca. 120. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.

 

Afgestudeerd en interesse in een uitdagende commerciële baan?

Ben jij als (bijna) recent afgestudeerde op zoek naar de juiste omgeving om je loopbaan te starten? Wij zijn een dynamisch familiebedrijf dat volop in beweging is, met een prima werkklimaat, interessante collega’s en een unieke cultuur. Wil jij je gedreven, open en betrokken persoonlijkheid door nieuwe kennis en vaardigheden de juiste impuls geven in een omgeving die jou aan het stuur van je persoonlijke ontwikkeling zet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Rentex Floron biedt een veelbelovend commercieel top talent de kans om deel te nemen aan ons trainee programma.

 

In twee intensieve jaren krijg je de kans om jouw potentie te ontdekken en realiseren. Je zult een aantal projecten gaan uitvoeren waardoor je de organisatie goed leert kennen, bouwt aan je netwerk en steeds meer verantwoordelijkheid draagt binnen onze afdeling. Het echte werk dus! Daarnaast ga je een persoonlijk ontwikkelprogramma aan de hand van workshops, trainingen en seminars volgen wat je samenstelt in overleg met de aan jou toegewezen mentor.

 

Wij zoeken

Beschik jij over commerciële waskracht en rekenpower? Heb je onlangs je Bachelor of Master opleiding in de richting Commerciële economie, Bedrijfseconomie of Hotel Management afgerond of ga je deze op korte termijn afronden? Beschik je over de kernkwaliteiten om te groeien binnen een dynamische en veranderende onderneming? Pak dan deze kans en wordt management trainee account management binnen het meest dynamische familiebedrijf van Noord Nederland.

 

Wij bieden

Rentex Floron biedt een uitdagend traineeship met veel verantwoordelijkheid waar kwaliteit, klantpartnerschap, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris tussen de € 2.032,-- en € 2.545,-- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring)  en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste eindejaaruitkering van 8,33%, een collectieve zorgverzekering, reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en 25 vakantiedagen. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke en inhoudelijke begeleiding en coaching. Wij bieden een traineeship voor in eerste instantie twee jaar en wie weet aansluitend een uitdagende loopbaan binnen commercie/accountmanagement.

 

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over dit traineeship? Neem dan contact op met Ronald Elich, commercieel directeur,

telefoonnummer 0515-578989.

 

Het traineeprogramma start in het najaar van 2018. Ben je enthousiast geworden en klaar voor een geweldige start van jouw toekomst? Stuur dan vóór 1 september 2018 jouw motivatie en een recent CV o.v.v. ‘traineeship account management’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl

 

Als je motivatie en CV ons aanspreken kan een (online) assessment onderdeel zijn van de selectieprocedure. Er zal in ieder geval een sollicitatiegesprek plaatsvinden. Als dit gesprek, en het eventuele assessment, voor beide partijen naar tevredenheid verloopt dan bieden wij je een traineeship aan en mag je aan de slag bij Rentex Floron.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.