Vacature management trainee

Organisatie
Rentex Floron in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland en is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Wasserij de Blinde in Heerenveen is gespecialiseerd op het gebied van textiel in de horeca. Beide organisaties opereren zelfstandig van elkaar. Ons motto is: ‘Taking Care Together’. Dat slaat op onze klanten, maar ook op onze medewerkers. Betrokkenheid, samenwerking en saamhorigheid staan bij ons voorop.

 

Afgestudeerd en interesse in een uitdagende baan?

Ben jij als (bijna) recent afgestudeerde op zoek naar de juiste omgeving om je loopbaan te starten? Wij zijn een dynamisch familiebedrijf dat volop in beweging is, met een prima werkklimaat, interessante collega’s en een unieke cultuur. Wil jij je gedreven, open en betrokken persoonlijkheid door nieuwe kennis en vaardigheden de juiste impuls geven in een omgeving die jou aan het stuur van je persoonlijke ontwikkeling zet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Rentex Floron biedt een veelbelovend talent de kans om deel te nemen aan ons trainee programma.

 

In een intensief jaar krijg je de kans om jouw potentie te ontdekken en realiseren. Je zult een aantal projecten gaan uitvoeren op verschillende afdelingen. Hierdoor leer de organisatie goed kennen, bouw je aan je netwerk en draag je steeds meer verantwoordelijkheid binnen de organisatie van het was proces. Het echte werk dus! Daarnaast ga je een persoonlijk ontwikkelprogramma aan de hand van workshops, trainingen en seminars volgen wat je samenstelt in overleg met de aan jou toegewezen mentor.

 

Wij zoeken

Ben jij een managementtalent met een afgeronde Bachelor of Master opleiding in de richting Marketing, Bedrijfskunde, Operationeel of Logistiek Management of ga je deze binnenkort afronden? Beschik je over de kernkwaliteiten om te groeien binnen een dynamische en veranderende onderneming? Pak dan deze kans en wordt management trainee binnen onze onderneming.

 

Wij bieden

Een traineeship voor in eerste instantie een jaar en een salaris en andere emolumenten die marktconform zijn maar ook aandacht voor persoonlijke en inhoudelijke begeleiding en coaching.

 

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Titus Mulder, algemeen directeur, of

Boudina de Boer, P&O manager, telefoonnummer 0515-578989.

 

Het traineeprogramma start in september 2017. Ben je enthousiast geworden en klaar voor een mooie start van jouw loopbaan? Stuur dan vóór 1 juli 2017 jouw motivatie en een recent CV o.v.v. ‘trainee programma’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl

 

Als je motivatie en CV ons aanspreken kan een (online) assessment onderdeel zijn van de selectieprocedure. Er zal in ieder geval een sollicitatiegesprek plaatsvinden. Als dit gesprek, en het eventuele assessment, voor beide partijen naar tevredenheid verloopt dan bieden wij je een traineeship aan en mag je aan de slag bij Rentex Floron.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.