Vacature junior financieel analist

Organisatie
Rentex Floron in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Wasserij de Blinde in Heerenveen is gespecialiseerd op het gebied van textiel in de horeca. Beide organisaties opereren zelfstandig van elkaar. Ons motto is: ‘Taking Care Together’. Dat slaat op onze klanten, maar ook op onze medewerkers. Betrokkenheid, samenwerking en saamhorigheid staan bij ons voorop.

 

Ter versterking van het financiële team zijn wij op zoek naar een ondernemende, leergierige en resultaatgerichte junior financieel analist.


Jouw functie
De junior financieel analist gaat werken in een zelfstandig team en heeft een voorbereidende en assisterende rol als het gaat om de financiële (KPI) rapportages, budgettering en jaarrekening. Je bent verantwoordelijk voor het actualiseren van productiecijfers en werkt mee aan de uitwerking van interne rapportages. Ook het continu ontwikkelen van Business Intelligence (BI) gerelateerde rapportages valt onder jouw verantwoordelijkheid.
Wij zoeken
Voor deze uitdagende startersfunctie zoeken wij een alleskunner met een master degree of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur bedrijfseconomische richting, en enige werkervaring binnen een financiële werkomgeving maar die ook:

·         prioriteiten weet te stellen en altijd op zoek is naar de meest efficiënte aanpak;

·         nauwkeurig werkt en oog voor detail heeft;

·         uitstekende planning en organisatie skills heeft;

·         vernieuwingsgericht en proactief is;

·         accuraat en analytisch is;

·         geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;

·         uitstekende kennis heeft van het Office pakket, Excel in het bijzonder;

·         beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling;

·         de Nederlandse taal goed in woord en geschrift beheerst;

·         ervaring met SAS BI is een pré.

 

Wij bieden

Rentex Floron biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook is er ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei wat gestimuleerd wordt door het volgen van in- en externe training en opleiding. Conform bedrijfsbeleid bieden wij een dienstverband voor in eerste instantie een jaar.

 

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Siep Slagman, controller, telefoonnummer 0515-578989.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan vóór  1 april 2018 een uitgebreide motivatie met recent CV o.v.v. ‘junior financieel analist’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl. De eerste gesprekken vinden plaats in week 15.