Vacature HRM-stagiair

Rentex Floron in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland
en is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Wasserij De Blinde in Heerenveen is gespecialiseerd op het gebied van textiel in de horeca. Beide organisaties opereren zelfstandig van elkaar. Ons motto is: Taking Care Together. Dat slaat op onze klanten, maar ook op onze medewerkers. Betrokkenheid, samenwerking en saamhorigheid staan bij ons voorop.

Voor onze locatie in Bolsward zijn wij per september 2017 op zoek naar een:

Enthousiaste HRM-stagiair


Opdracht 

Je gaat de afdeling P&O ondersteunen bij alle voorkomende P&O processen en levert (administratieve) ondersteuning op diverse gebieden. Je zorgt ook voor een correcte informatieverstrekking naar ons (lijn)management en onze medewerkers. Daarnaast heb je contact met het inhouse uitzendbureau maar ook met externe bureaus. Ook kun je in overleg, deelnemen aan P&O gerelateerde projecten.
Bovendien stellen wij jouw bijdrage aan de verdere professionalisering van de P&O afdeling op prijs.

Wij zoeken

  • Je volgt een HBO-HRM opleiding
  • Je bent op zoek naar een afstudeerstage met aansluitend een afstudeeropdracht
  • Je bent integer, zelfstandig, proactief, flexibel, nauwkeurig, daadkrachtig en resultaatgericht
  • Je hebt een goede kennis van Microsoft Office
  • Je hebt een servicegerichte instelling
  • Een goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal (woord en geschrift) is vereist
  • Goede contactuele eigenschappen.

 

Wij bieden
Een uitdagende stage- en afstudeerplaats voor 7 tot maximaal 10 maanden binnen een informele, unieke en dynamische organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Je gaat samenwerken met een team van twee professionals bij Rentex Floron in Bolsward. Gedurende je stage- en afstudeerperiode ontvang je een vergoeding van € 400,-- bruto per periode o.b.v. 32 uur per week.

Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op Boudina de Boer (Manager P&O) via telefoonnummer: 0515-578989. Informatie over Rentex Floron en Wasserij De Blinde staat ook op de website vermeld.

Procedure
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatiebrief met recent CV o.v.v. ‘Vacature Stagiair HRM’ per e-mail naar: p&o@rentexfloron.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.