Vacature enthousiaste HBO student bedrijfseconomie/bedrijfskunde

Organisatie
Rentex Floron in Bolsward is een van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Wasserij De Blinde in Heerenveen is gespecialiseerd in het verwerken en beheren van textiel in de horeca. Beide organisaties opereren zelfstandig. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex Floron zijn ca. 450 medewerkers werkzaam, bij Wasserij De Blinde ca. 120. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.

Voor beide organisaties moet  een geïntegreerd urenregistratie en planningssysteem voor de productie-omgevingen gerealiseerd worden. Om ons hierbij te ondersteunen zijn wij per september a.s. op zoek naar een: 
enthousiaste HBO student bedrijfseconomie / bedrijfskunde

 

Afstuderen
Start jij in september met je (afstudeer)stage/-opdracht en ben je op zoek naar de juiste omgeving om deze uit te voeren? Ben je proactief en gedreven? Kun je zelfstandig en resultaatgericht werken? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je affiniteit met ICT-systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een dynamisch familiebedrijf dat volop in beweging is, met een prima werkklimaat, interessante collega’s en een unieke cultuur.

 

De opdracht 

De opdracht bestaat uit 2 delen:

  1. het onderzoeken van alternatieven ter vervanging van het huidige tijdregistratiesysteem;
  2. het onderzoeken en inrichten van een mogelijke planningsmodule.

De uitdaging in deze opdracht zit in het doorgronden van de functionaliteiten van de systemen in combinatie met de wensen en eisen vanuit de onderneming. Het realtime inzichtelijk hebben van de personeelsbehoefte op kostenplaatsniveau is een must.

 

Wat wij verwachten van deze opdracht:

  1. Onderzoek en advies bij de keuze van de software
  2. Een projectvoorstel met business case
  3. Een uitgewerkt projectplan voor implementatie

 

Gezien de grootte van de opdracht zal deze opdracht mogelijk in teamverband opgepakt kunnen worden, waarbij vanuit controlling en ICT ondersteuning is. Je werkzaamheden zullen plaatsvinden bij Rentex Floron in Bolsward. Eventueel bestaat de mogelijkheid om de opdracht op te splitsen.

 

Wij bieden

Een uitdagende afstudeeropdracht of gecombineerde stage en afstudeeropdracht bij de grootste zelfstandige wasserij van Nederland. Je kunt veel praktische kennis opdoen en  het advies zal geïmplementeerd worden. Daarnaast ontvang je een vergoeding van € 425,-- bruto per 4 weken op basis van 36 uur per week.

 

Informatie

Wil je meer informatie over deze opdracht? Neem dan contact op met Siep Slagman, controller, telefoonnummer

0515-578989. Wil je meer informatie over onze organisaties, haar medewerkers en missie en visie? Kijk dan op onze websites.
 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan vóór vrijdag 3 augustus 2018 een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Afstudeeropdracht Controlling’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.