Vacature familiecoach

Maar jij weet wel  uit ervaring, als geboren productieleider, hoe je projecten en veranderprocessen op onze afdeling in goede banen leidt. Vergis je niet, een pittige uitdaging want ons bedrijf groeit stevig.

 

In ons team vind je behalve zeer ervaren collega’s ook slimme studenten. Je hoeft ons dus niet meer te vertellen wat we moeten doen, zo eigenwijs zijn we wel. Maar als het beter kan, laten we ons graag overtuigen.

 

Want wij willen steeds beter, efficiënter en plezieriger werken – je kent LEAN toch wel? – en daarom wordt er nogal eens overlegd. Kijk, dat laten we graag aan jou over net als het volgen en vastleggen van alle (logistieke) processen. Daar heb jij de skills voor.

 

Wat wij zoeken is dus een coach die in de ‘familie’ past. Die het met ons in de pauze over voetbal, thuis, skûtsjesilen of politiek heeft, maar ons daarna ook de oren durft te wassen. Figuurlijk dan, maar dat kunnen we wel hebben.

 

Dat je het verschil tussen bonte en witte was niet hoeft te weten, was een geintje. Net als de chaos op de foto. Durf je het aan? Als jij vandaag nog belt of mailt, zorgen wij dat wij hier alles alvast hebben opgeruimd.  


Ben jij onze nieuwe familiecoach? Klik hier voor de inhoudelijke functieomschrijving en mail je motivatie met CV naar p&o@rentexfloron.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.