Vacature commercieel medewerker

Organisatie
Rentex Floron in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘Taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex Floron werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.

Ter versterking van ons commerciële team zijn we op zoek naar een

 

Commercieel medewerker (32-40 uur per week)

 

Functieomschrijving  
Voor het commerciële team zijn we op zoek naar een zelfstandige, resultaat- en klantgerichte

commercieel medewerker (32- 40 uur per week). De commercieel medewerker voert zelfstandig werkzaamheden uit voor de afdeling commercie in de breedste zin van het woord en ondersteunt proactief bij de realisatie van commerciële doelstellingen en salesactiviteiten. Vervult een spilfunctie tussen de interne organisatie en accountmanagers.


Profiel

Wij zoeken een enthousiaste, pro actieve en stressbestendige commercieel medewerker met een afgeronde Mbo (niveau 4) of Hbo opleiding in administratieve of commerciële richting. Naast een flexibele instelling is het belangrijk dat je een ervaren Office gebruiker bent. Je werkt op een nauwkeurige en gestructureerde wijze, bent een teamplayer, open communicerend en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must, kennis van de Duitse taal is een pré.

Takenpakket

Je bent onder andere verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden ten behoeve van klant- en contractbeheer. Zo houd je je bezig met het opstellen en beheren van bestekken van dienstverlening, draaiboeken, klantkaarten en (eenvoudige) offertes. Behalve het afhandelen van klantcontacten, doe je ook een stukje telefonische acquisitie, ondersteun je de afdeling bij PR activiteiten en bedrijfsbezoeken, neem je deel aan projecten (tenders/aanbestedingen) en verricht je een aantal (administratieve) werkzaamheden zoals het plannen en notuleren van diverse vergaderingen en besprekingen.

 

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over de functie dan kan contact opgenomen worden met Johan Douma, teamleider commerciële binnendienst op tel. nr. 0515-578989.

Procedure
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 10 juni 2019 een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature commercieel medewerker’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.