Vacature Coördinator Magazijn

Jouw functie
De coördinator magazijn voert zelfstandig werkzaamheden uit voor de afdeling magazijn en ondersteunt pro actief bij de realisatie van afdelingsspecifieke doelstellingen. Vervult een spilfunctie bij het bewerkstelligen van optimale goederenstromen en de daarbij behorende bestelactiviteiten tussen leveranciers, klanten en interne afdelingen met als uitgangspunt een maximaal haalbare in-/externe klanttevredenheid.

 

Jouw profiel

In deze veelzijdige functie heb jij een leidinggevende rol voor de afdeling magazijn (6-8 medewerkers). Hiervoor zoeken wij een mensgerichte, stressbestendige en daadkrachtige collega met een hands-on-mentaliteit. Wij verwachten:

  • Een MBO+ 4 niveau; door opleiding of door werkervaring
  • Minimaal 4 jaar bewezen werkervaring in een klantgedreven organisatie in soortgelijke functie
  • Heeft kennis van Lean en/of ervaring met continue verbeter principes of is bereid tot het volgen van een opleiding
  • Goede kennis van MS Office en/of affiniteit met automatisering
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Andere, belangrijke kerncompetenties: pro-actief, flexibel, communicatief vaardig, accuraat, georganiseerd en een teamplayer.

 

Wij bieden

Rentex biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Jouw inzet wordt beloond met een marktconform salaris en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Conform bedrijfsbeleid bieden wij een dienstverband voor in eerste instantie een jaar.

 

Informatie

Wil jij meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Peter van der Meer, hoofd magazijn, telefoonnummer 0515-578989.

 

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan vóór 26 maart een motivatie met recent CV o.v.v. ‘coördinator magazijn’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl. De eerste gesprekken vinden plaats in week 14.