Allround onderhoudsmonteur

Organisatie
Rentex Floron in Bolsward is een van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Ons motto is: Taking Care Together. Dat slaat op onze klanten, maar ook op onze medewerkers. Betrokkenheid, samenwerking en saamhorigheid staan bij ons voorop.
Onze moderne wasserij, beschikt over ‘state of the art’ apparatuur en is verregaand geautomatiseerd. Om deze positie verder uit te bouwen zijn wij continu bezig met verbeteringen in- en het optimaliseren van ons machinepark. Om dit proces goed te faciliteren zijn wij op zoek naar een gedreven Allround onderhoudsmonteur.

Allround onderhoudsmonteurs (40 uur per week)


Functieomschrijving  
De allround onderhoudsmonteur is samen met de collega’s van de technische dienst verantwoordelijk voor het  onderhoud van ons machinepark. Je lost technische storingen aan machines en installaties op. Je ontwikkelt voorstellen tot verbetering of vervanging van machines en/of installaties en bent alert op de realisatie daarvan. Daarnaast voer je inspecties uit en verzorgt de bijbehorende administratie.


Wij zoeken;

Een enthousiaste techneut met een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) bij voorkeur op elektro en/of besturingstechnisch vakgebied. Je bent mechanisch voldoende onderlegd en hebt affiniteit met pneumatiek en hydrauliek. Kennis van- en praktische ervaring met PLC’s is een pré. Je hebt een aantal jaren werkervaring en bent bereid tot het werken in wisselende diensten.

 

Ben jij die enthousiaste teamplayer met een resultaatgerichte en flexibele instelling en goede communicatieve en sociale vaardigheden? Sta je open voor ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij bieden

Een uitdagende functie in een dynamische en veranderende omgeving met een prima werkklimaat, interessante collega’s en een unieke cultuur! Daarnaast een salaris en andere emolumenten die marktconform zijn.


Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over de functie dan kan contact opgenomen worden met Wiljan van den Hoven, teamleider technische dienst of Willem Nieuwenhuis manager KAM, techniek en gebouwen. Beiden zijn bereikbaar op tel. nr. 0515-578989. Voor meer informatie over ons bedrijven verwijzen wij je graag naar onze website.

Procedure
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan z.s.m. een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature allround onderhoudsmonteur” per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl.