Vacature aanpakker

Want dat je hier de hele dag alleen maar in de vieze was zit is een fabeltje dat we maar moeilijk de wereld uit krijgen.

 

Je zou een keer moeten komen kijken: je verbaast je over de hightech-machines hier, over het productieproces waarin we altijd exact weten waar elk laken, shirt of jurk zich bevindt en onze vrachtwagens vol schone was die op de minuut nauwkeurig vertrekken. Alsof het Schiphol was (maar dan zonder vertragingen). Dat hebben wij allemaal geregeld.

 

Je snapt dat we het steeds drukker krijgen. Daarom zoeken we een collega voor het verwerken van wasgoed. Tuurlijk: je moet je mouwen opstropen en soms vroeg op, maar je hebt bij ons afwisselend werk en je krijgt een gezellig stel collega’s. Die houden van een geintje, maar ze zijn er voor je als het nodig is. Het wordt een beetje je familie.

 

We hebben geen nachtdiensten, je kunt via ons diverse studies volgen en als het klikt heb je zo een vaste aanstelling. Voor hoe veel uur, daar komen we altijd uit.

 

En dat van die schone handen is zeker geen fabeltje. De was die door je handen gaat, is voor ziekenhuizen en zorginstellingen in het hele land. En die is brandschoon. Checken? Bel of mail maar voor een afspraak, dan laat ik het je zien! Neem een kijkje op onze website voor de functieomschrijving en mail je motivatie met CV naar p&o@rentexfloron.nl.