Vacature 1ste medewerker intern transport

Organisatie
Rentex Floron in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex Floron werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.

Ter versterking van onze logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een 1ste medewerker intern transport (40 uur).


Jouw functie
Voor onze afdeling intern transport zijn we op zoek naar een 1ste medewerker die, onder leiding van de coördinator intern transport, het team aanstuurt en  zorg draagt voor een optimale werking van het logistieke proces. Als 1ste medewerker intern transport ben je mede verantwoordelijk voor de operationele aansturing. Je staat in deze functie in direct contact met de productieafdelingen van onze wasserij, de chauffeurs en de coördinator intern transport. Je voelt je thuis om met meerdere afdelingen in gesprek te zijn en je bezig te houden met administratieve taken.

Jouw profiel

Wat we zoeken is een sociaal en communicatief persoon die daadkrachtig is met een constant oog voor kwaliteit. Een persoon die zorgt draagt voor een juiste en volledige werking van onze logistieke processen.

Wij verwachten:

- Mbo niveau 4 werk- en denkniveau

- Een aanpakker en een teamplayer

- Communicatief sterk en stressbesteding

- Flexibel inzetbaar (vanaf 11.00 tot maximaal 21.00 uur)

- Fysiek in goede conditie

- Handig met geautomatiseerde systemen of bereid zijn dit te leren.


Wij bieden
Rentex Floron biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid bij een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris, een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een collectieve zorgverzekering, een reiskostenvergoeding en een leuke werksfeer en collega’s. 


Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marije Mulder, afdeling P&O,  telefoonnummer 0515-578989.


Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature 1ste medewerker intern transport’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl.