Diensten van Rentex Floron

Comfort en hygiëne voor patiënten en bewoners

Rentex Floron biedt een compleet textielpakket aan voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Dit (verhuur)pakket ook wel leasetextielpakket genoemd, bestaat uit bad-, bed- en huishoudtextiel en is zorgvuldig samengesteld. Wij werken al jarenlang samen met een selecte groep leveranciers. Het textiepakket is van hoge en constante kwaliteit en wij beschikken altijd over voldoende voorraad.

 

bottom

Textielpakket Rentex Floron

Rentex Floron is specialist in het verwerken en verhuren van textiel voor de gezondheidzorg. Hygiëne, kwaliteit en comfort staan bij ons voorop. Het textielpakket voldoet qua stofsamenstelling, gewicht, afmeting en kwaliteit minimaal aan de NEN-750 norm. Dit is een kwaliteitscriteria die is opgesteld in samenspraak met linnenverhuur- en wasserijen. Voor een perfecte uitstraling van uw ziekenhuis en zorginstelling leveren wij ook kwaliteitsdekbedden met een moderne print. 

 

Voorraadbeheer 

 

De voorraden van uw ziekenhuizen of zorginstellingen, stemmen wij af op het gebruik. U beschikt altijd over voldoende textiel. Voor een optimale voorraad werken wij met uitlevernormen die wij op basis van het leanprincipe vaststellen. De aanwezige voorraad in het ziekenhuis of de zorginstelling wordt wekelijks aan Rentex Floron doorgeven via een telapplicatie, de Wasapp. Een ideale telapplicatie die het mogelijk maakt snel uw voorraden via een tablet of smartphone door te geven. Voorraden kunnen ook via de website doorgegeven worden. Wij stemmen onze afleverfrequentie af op uw wensen. Door onze uitgebreide transportroutes zijn wij in staat om door geheel Nederland te bezorgen. 

 

Download de app voor uw tablet of smartphone.

De app is beschikbaar voor Apple iOS & Android en Windows.