Rentex voor ziekenhuizen

Rentex voor ziekenhuizen

In uw ziekenhuis draait alles om de beste zorg voor uw patiënten. Textielreiniging en textielbeheer in het ziekenhuis is een belangrijk onderdeel in dit proces. Als Lean-specialist denken wij mee in deze logistieke keten. Met onze ruime waservaring geven wij de beste advisering met als doel een langdurige samenwerking. Met onze registratiesystemen maken wij kosten en verbruiken maximaal inzichtelijk. Het uitgangspunt van Rentex is gericht op continuïteit en klantpartnerschap.

 

bottom

Totaalleverancier ziekenhuizen

Als totaalleverancier verhuren en behandelen wij alle soorten textiel en dienstkleding voor uw ziekenhuis. Het textiel- en dienstkledingpakket bestaat uit:

Vanzelfsprekend stemmen wij de wensen van aanlevering af op uw wensen. Wij zijn DE wasserij voor ziekenhuizen.

 

Dienstkleding  

Voor ziekenhuizen en zorginstellingen is het dragen van dienstkleding belangrijk. Het verhoogt namelijk de kwaliteit van de uitstraling en herkenbaarheid, het is representatief en hygiënisch. Rentex beheert dienstkleding en biedt dienstkleding aan op basis van verhuur (lease). Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden


Clean Air Suits 

De Clean Air Suits (omlooppakken) van Rentex zijn gemaakt van een reusable hoogwaardig microweefsel van 100% polyester. In het weefsel zijn geleidende carbondraden ingeweven die ervoor zorgen dat de statische elektriciteit direct wordt afgevoerd. De Clean Air Suits zijn bijzonder comfortabel om te dragen en ze voldoen ruimschoots aan de norm EN 13795. De voordelen in het kort: 

  • Hoog ademend vermogen
  • Lage partikelafgifte
  • Duurzaam
  • Antistatisch microweefsel
  • Aangenaam draagcomfort

Voorraadbeheer ziekenhuizen

Voor een lean en optimaal voorraadbeheer van het textiel maken wij gebruik van moderne systemen. Via onze Wasapp bieden wij een voorraadbeheer via een applicatie in combinatie met een smartphone. Hiermee leggen wij exact vast wat het verbruik aan textiel is en houdt u de controle over de textielstromen. Met behulp van uitgebreide managementrapportages bent u in staat om uw kosten te sturen en waar nodig te beïnvloeden. Dit biedt een optimale inzage in de textielstromen en het verbruik.
   Download de app voor uw tablet of smartphone.
   De app is beschikbaar voor Apple iOS & Android en Windows.