Reparatieservice

Reparatieservice

Rentex heeft een unieke reparatieservice. Want het komt vaak voor dat kledingstukken niet meer worden gedragen omdat er bijvoorbeeld een knoop ontbreekt of een zoom los zit. Voor uw bewoners bieden wij een extra service voor herstel van kledingstukken: de reparatieservice. De herstelwerkzaamheden worden op professionele wijze door vakbekwame coupeuses uitgevoerd. Wij garanderen met onze reparatieservice een gelijkblijvende kwaliteit en pasvorm.

 

bottom

De werkwijze van reparatieservice

Het te repareren kledingstuk geeft u mee met het wasgoed naar Rentex. Indien nodig reinigen wij het kledingstuk eerst en herstellen het op basis van een opdrachtformulier. Als het kledingstuk hersteld is, gaat het kledingstuk mee met de eerstvolgende levering aan de zorginstelling of ziekenhuis. De kosten belasten wij door aan de bewoner of aan uw zorginstelling. Wilt u meer informatie over onze reparatieservice? Neemt u contact met ons op!

Marieke Bakker
Marieke Bakker
Klantenservice medewerkster
Onze klantenservice helpt u graag verder. Rentex doet haar uiterste best om u als klant de beste service en dienstverlening te geven. Heeft u een opmerking, vraag of klacht over onze dienstverlening, dan staan wij u graag te woord. Onze klantenservice is tijdens werkdagen te bereiken via: 0515 - 57 89 00.