Persoonsgebonden wasgoed

Persoonsgebonden wasgoed

Het persoonsgebonden wasgoed is bij Rentex Floron in professionele handen. Van bovenkleding, onderkleding tot aan ondergoed, maar ook het bed- en badtextiel in eigendom van bewoners van zorginstellingen. Als specialist op het gebied van persoonsgebonden wasgoed dragen wij zorg voor het behoud van een optimale kwaliteit. Persoonsgebonden wasgoed van verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvoorzieningen verwerken wij op een gespecialiseerde afdeling. Deze afdeling is uitgerust met moderne apparatuur. Onze vakkundige medewerkers verwerken dagelijks 90.000 kg wasgoed.

 

bottom

Optimaal wasproces voor persoonsgebonden wasgoed

Het wasproces is zo ingericht dat per zorglocatie en artikelsoort wordt gewassen. Ieder kledingstuk wordt gesorteerd op het toe te passen wasproces en gecontroleerd op achtergebleven voorwerpen en een identificatielabel. Deze methodiek zorgt voor een efficïent proces. Kledingstukken die niet voorzien zijn van een identificatielabel, voorzien wij tijdelijk van een merklabel om vermissingen te voorkomen. Achtergebleven voorwerpen leveren wij mee bij bij de eerstvolgende levering.

 

 

Aflevering op bewonersniveau 

 

Met onze dienstverlening PWASOPMAAT is het voor uw zorginstelling mogelijk het merken, activeren, factureren en beheren van het persoonsgebonden wasgoed uit te besteden aan Rentex Floron. Het wasgoed wordt door uw medewerkers ingezameld en na reiniging centraal retour bezorgd. Het persoonsgebonden wasgoed wordt ingeseald in bewonerspakketten en kan op looproute worden aangeleverd. Na aanmelding voor deze dienstverlening voorziet Rentex Floron het persoonsgebonden wasgoed van een unieke persoonlijke barcode, behandelt de artikelen en levert het wasgoed centraal af. Uw bewoner ontvangt bij het bewonerspakket de persoonlijke waszak waarmee het wasgoed verzameld kan worden. De factuur gaat rechtstreeks naar uw bewoner maar kunnen wij ook naar uw zorgcentrum sturen. Hierin zijn verschillende varianten mogelijk die wij graag aan u toelichten.