Open Dag Rentex Floron 2017
Open Dag
Komt u ook?
Zaterdag 30 september
van 10.00-14.00 uur

Kom naar de Open Dag zaterdag 30 september 2017

Altijd al eens willen weten hoe het er aan toe gaat in een wasserij? Kom naar de Open Dag van Rentex Floron, een leuk uitje voor het hele gezin! Op zaterdag 30 september van 10.00-14.00 uur kunt u in de praktijk kennismaken met één van de grootste, zelfstandige en meest innovatieve wasserijen van Nederland. Daarnaast is Rentex Floron één van de grotere werkgevers van Bolsward.

 

 

bottom

Open Dag Rentex Floron zaterdag 30 september

Rentex Floron is al sinds 1913 gevestigd in Bolsward en is uitgegroeid van lokale wasserij tot aan een van de marktleiders in Nederland. Als vooruitstrevende en innovatieve wasserij verzorgen wij de reiniging van textiel voor ziekenhuizen en zorginstellingen in heel Nederland. 

 

Op zaterdag 30 september aanstaande bent u van harte uitgenodigd een kijkje te nemen achter de schermen bij Rentex Floron. Tijdens de Open Dag is onze productie tussen 10.00 en 14.00 uur in bedrijf en vertellen onze enthousiaste medewerkers u graag meer over de werkzaamheden die zij verrichten.

Ook zijn er allerlei activiteiten voor bezoekers. Wij organiseren deze dag rondleidingen door de productie, in samenwerking met partnerbedrijven worden er interessante presentaties gegeven en u kunt zelf ervaren wat het werken in een wasserij allemaal inhoudt. Voor de kinderen zijn er leuke kinderactiviteiten met schminken, een springkussen en andere verrassingen. Natuurlijk staat er een hapje en een drankje voor u klaar! Aanmelden voor de Open Dag is niet verplicht maar we stellen het natuurlijk zeer op prijs uw opgave te mogen ontvangen. 

Aanmelden voor de Open Dag kan hier.

Deelnemende partnerbedrijven aan deze dag zijn:
-Werff Talent - logistiek personeel

-Christeyns - onze partner in hygiënechemie

-Bedrijfswagen Service Friesland

-Timing Uitzendbureau
-Empatec 
-De Berkel - leverancier bedrijfskleding & werkkleding

Onze locatie

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.