Nieuws Rentex Floron

Nieuws van Rentex Floron

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen, nieuws- en persberichten van Rentex Floron.
Bekijk hier het recente nieuws van Rentex Floron.

bottom

Klanten beoordelen Rentex Floron met een acht!

Onze klanten over Rentex Floron: ‘Rentex Floron is meer to the point, minder gebakken lucht’

Wij vinden de mening van onze klanten zeer belangrijk. Daarom hebben wij na twee jaar opnieuw een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Wij willen hiermee onze dienstverlening nog meer optimaliseren en kijken waar ruimte is voor verbetering. Het onderzoek is inmiddels afgerond en de resultaten zijn bekend.  

Resultaten
Rentex Floron wordt door klanten gezien als een betrouwbare en klantvriendelijke organisatie. De algehele tevredenheid van de samenwerking wordt beoordeeld met een 8. Het onderzoek heeft voor ons een aantal waardevolle signalen opgeleverd. Zo krijgen wij terug dat het merendeel van onze klanten ons als partner ziet en willen onze klanten graag meer weten hoe wij om gaan met innovaties, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij zijn zeer content met de resultaten. Wij hebben een actieplan opgesteld om de positieve punten te behouden en de verbeterpunten door te voeren.
Hierbij willen wij alle klanten die hebben deelgenomen aan het onderzoek bedanken.

Simavi
Per ingevulde vragenlijst zou een bedrag van  € 5,- aan Simavi worden gedoneerd. Simavi biedt hulp in kwetsbare gemeenschappen voor schoon drinkwater, wc’s en hygiëne. Rentex Floron heeft het totaalbedrag van € 940,- aangevuld tot €4.000,- en overhandigt dit bedrag op 18 juli aanstaande aan Simavi. Zo dragen wij een steentje bij aan de maatschappij.