Nieuws Rentex Floron

Nieuws van Rentex Floron

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen, nieuws- en persberichten van Rentex Floron.
Bekijk hier het recente nieuws van Rentex Floron.

bottom

Inspiratiemiddag Noordwest Ziekenhuisgroep bij Rentex Floron

Gistermiddag bracht Noordwest Ziekenhuisgroep een bezoek aan Rentex Floron in het kader van een inspiratiemiddag. Het was een geslaagde middag met een enorm mooi compliment voor al onze medewerkers!

Jimmy Tahapary, Teamleider Interne Service bij Noordwest Ziekenhuisgroep gaf aan: "Wat hebben wij gisteren een leuke, gezellige en leerzame dag gehad bij Rentex Floron! Alle deelnemers waren enthousiast! Een gastvrij ontvangst (vooral ook de oranjekoek), de presentatie, de uitgebreide rondleiding en mooie afsluiting met een goed buffet en lekkere drankjes! Wij vonden het erg leuk dat de medewerkers van de werkvloer er ook waren. Ik kreeg gisteren al leuke reacties en dat ging vanmorgen gewoon weer door. De deelnemers van Noordwest zijn onder de indruk van jullie bedrijf en al jullie processen. Dat er naast automatisering nog vele handjes nodig zijn had men niet verwacht. Een uniformjasje, een laken of pantalon…. Een ieder zal met meer respect hier naar kijken!

 

Namens alle deelnemers wil ik jullie hartelijk danken voor jullie gastvrijheid, de bevlogenheid bij het vertellen over jullie processen en gezamenlijke afsluiting met een hapje en drankje!
Rentex Floron als leverancier, Noordwest Ziekenhuisgroep als klant, samen partners! Nogmaals dank."