Missie Rentex

De Rentex cultuur

Rentex is al meer dan 100 jaar als trots familiebedrijf specialist in textielreiniging. Dit succes hebben wij mede te danken aan de grote betrokkenheid van al onze medewerkers. Bij Rentex hebben wij een open cultuur met korte communicatielijnen. Er wordt gewerkt op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

bottom

De kernwaarden van Rentex

Samen samenwerken en plezier in samenwerken zijn geen loze kreten. De Rentex Cultuur: in alles de beste willen zijn, zit in onze genen. Samen met alle medewerkers werken en bouwen wij aan de toekomst en het succes en continuïteit van Rentex. Onze zes kernwaarden zijn:

 

  • De beste willen zijn
  • Klantgericht
  • Samen
  • Kwaliteit
  • Kostenbewust
  • Innovatief

 


Onze missie: 'taking care together'


Wij zijn de grootste zelfstandige wasserij van Nederland, gespecialiseerd in het verwerken van textiel uit de gezondheidszorg. Het door ons beheerde en gereinigde textiel draagt bij aan comfort en hygiëne voor patiënten en bewoners van ziekenhuizen en zorginstellingen. Klantgericht en efficiënt werken is voor ons een vanzelfsprekendheid, wat leidt tot optimale dienstverlening tegen minimale kosten. Wij willen in ons vakgebied de beste zijn en alles in één keer goed doen.

 


Onze visie: 'klantpartnerschap'

 

Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten, kunnen wij onze processen voortdurend verbeteren en onze dienstverlening optimaal maken. Tevreden medewerkers zijn ons belangrijkste ‘kapitaal’. Door hun inzet en betrokkenheid bij onze klanten, is klantpartnerschap een logisch gevolg. Rentex is een zelfstandig familiebedrijf met de wil en de potentie om uit te groeien tot een landelijke speler. Dat kunnen we bereiken door in te spelen op marktontwikkelingen en het toepassen van innovaties en verbeterprocessen. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarbij belangrijke aspecten.