Dienstkleding

Rentex Floron levert perfecte dienstkleding

Steeds meer dienstkleding wordt toevertrouwd aan Rentex Floron, wekelijks verwerken wij meer dan 200.000 stuks.
Ook is er een trend dat ziekenhuizen dienstkleding afnemen op leasebasis. Samen met onze vakspecialisten ondersteunen wij daarbij. Van keuze van kledingleverancier en kledinglijn tot passessies en aflevering op naam of maat. Voor de identificatie voorzien wij dienstkleding standaard van een chip. Per afdeling en per drager kan managementinformatie worden verkregen over het aantal kledingstukken dat in omloop is. Ook het aantal wasbeurten en het gebruik van dienstkleding brengen wij in kaart. Achtergebleven voorwerpen leveren wij weer mee bij de eerstvolgende levering.
 

bottom

Dienstkleding met een Kleding Uitgifte Automaat

Rentex Floron begeleidt ziekenhuizen bij de aanschaf van een Kleding Uitgifte Automaat en/of Kleding Inname Automaat (KUA/KIA). De KUA en KIA dragen zorg voor een gecontroleerde uitgifte en inname van dienstkleding. Rentex Floron beschikt over een unieke dienstkledingcarroussel. Met de dienstkledingcarroussel en door chip-identificatie bieden wij een automatische sortering en uitgifte van dienstkleding op naam, maat en modelsoort. Innovatie en optimalisaties staan voorop in onze dienstverlening. Zoals de dienstkledingcarroussel die is voorzien van technologie om data vanuit de KUA automatisch te importeren in de beheersystemen van de dienstkledingcarroussel. Door synchronisatie en de import van data van de beladinglijst vanuit de KUA, wordt de bestelling automatisch klaargezet en vindt volledige levering plaats. Een efficiënte logistiek voor een optimale dienstkleding bevoorrading van uw KUA.

Marieke Bakker
Marieke Bakker
Klantenservice medewerkster
Onze klantenservice helpt u graag verder. Rentex Floron doet haar uiterste best om u als klant de beste service en dienstverlening te geven. Heeft u een opmerking, vraag of klacht over onze dienstverlening, dan staan wij u graag te woord. Onze klantenservice is tijdens werkdagen te bereiken via: 0515 - 57 89 00.