Vacature bijbaan

Organisatie
Rentex Floron in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex Floron werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.

 

Ter versterking van onze productie zijn wij op zoek naar medewerkers die een bijbaan zoeken.

 

Jouw functie
Als productiemedewerker werk je op verschillende afdelingen. De wasserij heeft verschillende afdelingen: de sorteerafdeling, de inpakafdeling, de afdeling (lease)textiel, de afdeling dienstkleding en de afdeling Klant Eigen waar het persoonsgebonden van bewoners van zorginstellingen behandeld wordt.  Wasgoed wordt hier gesorteerd, gewassen en gedroogd en ingepakt. Samen met een superleuk team werk je in een dynamische omgeving vol nieuwe uitdagingen. Onze werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag waarbij het incidenteel kan voorkomen dat er op zaterdag wordt gewerkt. Onze diensten beginnen om 06.00 uur tot 24.00 uur. Jouw rooster en beschikbaar stemmen wij zo goed mogelijk af met onze productietijden. Dit doen wij altijd in overleg met jou.
 
Jouw profiel
Wij zijn opzoek naar mensen die flexibel ingesteld zijn, de handen graag uit de mouwen steken. Daarnaast houden we van een goede dosis eigen initiatief en doorzettingsvermogen. Ook wordt verwacht dat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

  • Een echte aanpakker en een teamplayer
  • Gemotiveerd en stressbesteding
  • Flexibel inzetbaar (tussen 06.00-24.00 uur planning in overleg)
  • Fysiek in goede conditie
  • Woonachtig in Bolsward of nabije omgeving

 

Wij bieden
Rentex Floron biedt een afwisselende baan met genoeg uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Geen moment zul jij je vervelen in deze uitdagende en dynamische omgeving. Ook staat er een superleuk en gezellig team op jou te wachten. Dit maakt het werk natuurlijk nog veel leuker! De werktijden vinden in verschillende diensten plaats tussen 6 uur in de ochtend en 24.00 uur in de avond. Ook kan het voorkomen dat er op zaterdag wordt gewerkt. Het aantal uren per dienst varieert van 3 tot 8 uren.

  • Veel of juist weinig uren (af te stemmen op jouw agenda)
  • Leuke werksfeer en collega’s
  • Vet salaris (1 euro meer dan bij de supermarkt of horeca)
  • Afwisselend werk

 

Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Timing, telefoonnummer 0513-435018 of e-mail rentex.bolsward@timing.nl.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature productiemedewerker’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl.